Over Britt.

Mijn naam is Britt ten Brinke en ik ben geboren op 22 januari in 2001. Al vanaf jongs af aan werd ik aangetrokken door paarden. De eerste 10 jaar van mijn leven was dit voornamelijk op de camping waar we nog steeds jaarlijks komen. Daarna kriebelde het zo erg dat ik in mijn woonplaats op de manege ben gestart.

Na een paar jaar op de manege gereden te hebben was ik toe aan wat meer uitdaging. Verschillende verzorgpaarden volgden, waarbij ik bij sommige heel veel heb geleerd. 

Daarna kreeg ik de kans om een leasepaard te nemen. Deze kans greep ik natuurlijk met beide handen aan. Ik heb 2-3 jaar met Sermie doorgebracht. Bij haar leerde ik hoe ik echt voor een paard moest zorgen, van de stal uitmesten tot een afspraak maken bij de tandarts. Toen was het tijd voor een volgende stap: Een eigen paard. 

Ik wilde het hele proces gaan vastleggen, maar hoe en waar zet ik dat mooi neer? Toen besloot ik een Instagram-account te beginnen (toen nog @luna_nmprs). Ik begon onze dagelijkse avonturen te delen en steeds meer mensen begonnen ons te volgen. Intussen was ik zo enthousiast geworden in het delen van onze avonturen dat ik ook ben uitgebreid naar Tiktok, waar intussen ook een dagelijkse post wordt geplaatst. Sinds 29 april 2022 zijn we ook officieel gestart op Youtube. Ik weet nog niet waar deze accounts uiteindelijk naar toe gaan leiden, maar één ding weet ik wel: Ik vind het verschrikkelijk leuk en post elke dag weer met een glimlach de verschillende posts.

Sermie. Mijn oude leasepaard waar ik zoveel van heb geleerd
Nikita. De pony waar mijn liefde voor pony's mee begon.